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"L'aperitivo", or happy hour, is a tradition born in Turin thanks to Antonio Benedetto Carpano who in 1786 invented the Vermouth. Today it is the core of the city life and it has become a must after a work day or a day spent in studying. After all this stress, why not to make it a funny moment?
To catch olives, appetizers present in every happy hour buffet, will not be a problem any longer thanks to the darts and to a dish designed in order to prevent them from sliding or running away.
Olives, disposed according to the variety, the filling and the quality will be your war chest (plunder)! Who is going to catch the wished olive?
The darts are nothing but toothpicks provided with flights.
Light on your competitiveness and bite... sorry, beat your enemies in the olive war!

 

Aperitiro

L’aperitivo è una tradizione nata a Torino grazie ad Antonio Benedetto Carpano, che nel 1786 ha inventato il Vermouth. Oggi è al centro della vita cittadina e si è trasformato in un rituale di vita sociale dopo una stressante giornata di lavoro o di studio, e allora perché non aggiungere una componente ludica?  (renderlo un momento divertente?)
 “Acchiappare” le olive, immancabili presenze in ogni buffet aperitivo, non sarà più un problema grazie alle freccette e ad un piatto studiato per evitare slittamenti e fuga delle stesse.
Le olive, disposte a seconda del tipo, del condimento o della qualità saranno il vostro bottino. Chi sarà il più abile a “cacciare” l’oliva desiderata?
I dardi non sono altro che stuzzicadenti cui sono inserite le alette.
Un po’ di competizione e i probabili insuccessi saranno il sale dell’aperitiro.